Er du nu sikker på, at han er syg ?

IMG_2343
Nogle gange føler jeg at jeg er en pylremor, og en mor der pakker mit barn ind i vat. Det gør jeg, fordi jeg hele tiden bliver mødt af kommentarer som; han ser da ikke syg ud… Når han kan rende rundt er det nok ikke så slemt… Og tror du ikke at jeres termometer er gået i stykker for han ligner ikke en der har feber?

Nej, du kan ikke se at Emil er syg… Altså hvis du ser bort fra de feberblanke øjne, næsen der løber, og at han er lidt gennemsigtig at kigge på. Han sidder ikke stille bare fordi han har feber, for det er jo hverdag for ham, det er først når vi er på den anden side af de 40 grader at han ligger stille.

Så ja, nogen gange laver vi faktisk ting som en tur på biblioteket eller en tur på legepladsen selv om han er syg. Vi gør det bare på Emils præmisser, og alt efter hvad han kan holde til.

Vi skulle have været til tandlæge i dag, men Emil er helt fyldt af svamp i munden, så jeg måtte igen ringe og aflyse tiden, det er nu 3. Gang vi aflyser pga. sygdom. Jeg måtte igen forklare, at jeg ikke kan sige hvornår vi kunne lave en ny tid fordi, at Emil er syg så tit. Det er her jeg som mor godt kunne tænke mig at blive mødt med lidt forståelse i stedet for mistænksomhed – om det nu kan passe at han er syg ca. 22 dage på en måned, og at vinterhalvåret bare ikke er det nemmeste med et MBL-barn. Men jeg fik fortalt og forklaret om hvad det vil sige at have MBL-mangel, og vi har nu en tid til foråret i stedet.

Så håber og tror vi, at det ser bedre ud med sygedage.

Men en ting er sikkert – vi holder hovedet høj og lever på det gode humør. Nu ser jeg frem til en hyggelig aften med min familie.

Smil fra Sille