Kaffe, mødregruppe og en god concealer!

autumn-811488_1920

Bum så blev det efterår og det kan mærkes i vores familie og sikkert også hos jer. Her hjemme har Emil haft feber mindst 4 dage i ugen, og generelt været drænet for noget der bare minder om energi de andre dage. Det har kunnet mærkes på vores nattesøvn for det betyder at han sover i vores seng og vågner mange gange i løbet af natten fordi han har ondt.

Nogen gange overvejer jeg om det ikke ville være nemmere bare at fylde rummet med en stor madras, for når vi skal ligge to voksne, en 5 årig og en baby i en dobbelt seng, er det ikke altid de voksne der har mest plads.

Så når nu vi kun får ca. 5 timers søvn i løbet af natten har jeg fundet en eller rettere to nye bedste venner; NesCafe og en super god concealer! Concealer er simpelthen guds gave til trætte mødre, der render rundt med to store skovsnegle som fast inventar under øjnene. Gad vide hvad fædrene gør?

I morgens var den helt galt for det var min tur til at få besøg af lillesøsters mødregruppe. Jeg ved ikke helt hvorfor, men når jeg får gæster får jeg et stort behov for bare at være en helt altmindelig mor og ikke socialrådgiver, sygeplejerske, læge og pædagog.

Jeg er super god til at sætte facaden op ved hjælp af mine to nye bedste venner og noget rent tøj, men hvorfor er det lige at jeg føler jeg er nød til at gøre det? Er det fordi jeg ikke vil være sårbar, ikke altid vil være hende der er træt, altid hende der snakker om sygdom? Men bare være mor lige som alle de andre. Jeg tror at det hænger sammen med at vi føler, at vi skal leve op til det glansbillede vi gerne vil have at verden skal se børnefamilien som og frem for alt vil vi bare gerne passe ind i mængden. Men jeg har besluttet at mit glansbillede altså er både krøllet, plettet og tapet sammen, og jeg vil være stolt af det og det skal ikke gemmes væk, men frem i lyset og hyldes bare fordi det er virkeligheden både på godt og ondt.